#

Duitse herder kennel van het Poerrumshof

Over ons

Theo, de big boss himself

Werkt in het dagelijks leven bij Ten Brinke bouw in Doetinchem als uitvoerder. Thuis is hij altijd bezig in een van de schuren of met de honden. Heeft twee gouden handen; wat zijn ogen zien maken zijn handen. Weet niet van ophouden. Werkt het liefst tot middernacht door. Heeft ons hele huis met behulp van familie, vrienden en collega`s gebouwd. Gaat op woensdagavond en `s zondagsmorgens naar hondenclub de Rakkers in Lichtenvoorde om te oefenen met de honden.

Op dinsdagavond gaat hij naar VDH vereniging "De Grensstreek" in Corle trainen met Murdock.

 

Frannie, eigenaresse van de kennel! (op papier!!)

Werkt 21 uur in de week bij de firma Kramp in Varsseveld, als medewerkster receptie. Thuis is zij degene die elke ochtend alle honden verzorgd en de kennels schoon maakt. Zij verzorgt ook de administratie.  Hebben wij een nest puppies, dan is Frannie degene die daar de zorg over draagt. Ze zorgt er ook voor dat de stambomen aangevraagd worden, de pups geregistreerd worden en dat de dierenarts komt. Bij verkoop van de puppies zorgt Frannie voor de nodige papieren rompslomp!

Frans, de zoon des huizes

Frans heeft diverse certificaten behaald en traint momenteel met Iron van het Burgerboschoase, een Duitse herder waar jari van het Poerrumshof de vader van is. 

Frans is tevens de clubhelper bij de Rakkers in Lichtenvoorde. Hij doet dit met veel passie en plezier.